Fără Gluten Mai Bine Decât Aproape Orice Tort

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fără Gluten mai bine decât aproape orice tort. O porție conține 304 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 51 de cenți pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați topping de caramel, topping rece biciuit, bucăți de caramel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel, și Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (sau325 pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, unt, ouă și oricare dintre opțiunile de tigaie.
Cu mâner de lingura de lemn, poke sus de tort cald fiecare 1/2 inch.
Stropiți caramel topping uniform deasupra tortului; lăsați să stea până se absoarbe în tort. Capac; la frigider aproximativ 2 ore sau până la răcire.
Întindeți toppingul biciuit deasupra tortului.
Se presară cu bucăți de caramel. A se păstra acoperit la frigider.