Făina de ovăz a bunicului Hubbard
Făina de ovăz a bunicului Hubbard este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 220 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Dovleac Hubbard, Plăcintă de dovleac Hubbard pentru Ziua Recunoștinței, și Cookie-urile bunicului.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; amestecați ovăzul și sarea. Gatiti pana cand ovazul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute.
Așezați 1 linguriță de unt și 1 lingură de zahăr brun în fundul fiecărui patru boluri de servire. Puneți fulgi de ovăz în fiecare castron și amestecați până când untul și zahărul sunt topite.
Se toarnă 1/4 cană de cremă și 1 lingură de lapte peste fiecare bol. Completați fiecare porție cu o altă lingură de zahăr brun.