Fâșii De Somon Crocante

Fâșii De Somon Crocante
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, pesmet, buruieni de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fâșii crocante de cartofi, Fâșii Crocante De Pui, și Fâșii Crocante De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o foaie de copt antiaderentă de 10 x 15 inci cu spray de gătit. Într-un castron, amestecați maioneza și laptele. Într-un alt castron, amestecați pesmet, mărar, sare și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
Piper De LămâiePiper De Lămâie
MaionezăMaioneză
MărarMărar
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
2
Înmuiați fiecare bucată de somon în amestec de maioneză, întorcându-se la strat, apoi rulați în amestec de pâine-pesmet, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
SomonSomon
PâinePâine
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați bucățile ușor depărtate pe foaia de copt și pulverizați ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți pe raftul superior al unui cuptor 475 până când suprafața este rumenită și somonul este opac, dar încă cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista