Fâșii de pâine la grătar cu usturoi cu sos proaspăt de roșii
O porție conține 232 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, usturoi, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Proaspătă De Roșii, Rabe de Broccoli usturoi, Mozzarella proaspătă și Sandwich cu gem de roșii de la Cutty ' s, și Midii usturoi într-o lămâie bogată, ierburi proaspete, sos de unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare. Într-un bol mediu, amestecați roșiile tocate cu 1 lingură ulei de măsline, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncați bine și lăsați să stea pentru a deveni suculent și moale în timp ce faceți pizza.
Împărțiți aluatul în 2 bucăți. Întindeți fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi mare pe o suprafață de lucru ușor înmuiată folosind mâinile sau un știft, de aproximativ 10 inci lungime pe 6 inci lățime.
Transferați în spatele unei foi mari de copt folosind mâinile și remodelați dreptunghiul, dacă este necesar. Într-un castron mic, amestecați restul de 3 linguri de ulei cu usturoiul ras și periați ușor partea superioară a fiecărei bucăți de aluat.
Lucrând cu o bucată de aluat la un moment dat, așezați aluatul, cu ulei în jos, pe grătar până când aluatul se umflă și fundul este ușor carbonizat cu urme adânci de grătar, 2 până la 3 minute. Întoarceți aluatul, folosind clești termorezistenți și o spatulă.
Ungeți ceea ce este acum partea de sus a pizza cu jumătate de ulei și presărați cu jumătate de parmezan. Grătați până când brânza este topită și pizza este crocantă, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o placă de tăiere mare. Repetați cu al doilea dreptunghi de aluat.
Tăiați pizza la grătar în fâșii late de 2 inci și tăiați fiecare în jumătate transversal. Se amestecă amestecul de roșii, folosind un masher de cartofi, pentru a forma un sos gros și se amestecă busuiocul.
Serviți fâșiile de pâine plată cu sosul de roșii pe lateral.