Fursecuri Cu Pălărie De Spiriduș
Spiriduș pălărie cookie-uri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 24 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. 1351 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți unt, marshmallows, gumdrops și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Spiriduș Norocos, Excitat Spiriduș, și Rău Mic Spiriduș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mediu, se amestecă amestecul de biscuiți, untul și oul până se formează aluatul moale.
Rulați aluatul în bile de 24 (1 inch). Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați-le la o distanță de 2 inci.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Puneți imediat marshmallow pe fiecare cookie.
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
În bolul cu microunde,glazura cu microunde la 30 de secunde. Se amestecă; glazura ar trebui să fie o glazură groasă. Se amestecă culoarea alimentelor în glazură, adăugând mai mult dacă este necesar pentru a obține culoarea dorită. Puneți glazura caldă peste fiecare prăjitură, acoperind complet și lăsând excesul să se scurgă.
Lăsați să stea 20 de minute pentru a seta.
Rulați bomboane de ciocolată în frânghii. Aplatizați cu sucitorul în panglici groase de 1/8 inch.
Tăiați în benzi cu foarfece pentru a semăna cu benzile de pălărie; aranjați în jurul bazei de marshmallow pe fiecare cookie.
Tăiați gumdrops transversal în jumătate (remodelând după cum este necesar). Apăsați partea tăiată pe banda de pălărie. Ridicați fursecurile pe platoul de servire cu turnator de clătite, lăsând în urmă excesul de glazură. A se păstra într-un recipient etanș.