Fulgi de ovăz și supă de roșii
Fulgi de ovăz și supă de roșii este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o supă ieftină pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ovăz laminat, margarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ supă de roșii, cum se face supă de roșii / restaurant style, Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare, și Spanac, roșii și fulgi de ovăz Fetan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, se sotează ceapa și usturoiul în unt, până când ceapa devine fragedă și începe să se rumenească.
Adăugați roșiile necurățate, apa, sarea și piperul. Aduceți la foc mic.
În timp ce supa fierbe, prăjiți ovăzul rulat într-o tigaie cu sos cu fund greu, amestecând până se rumenesc. Se amestecă ovăzul în supă și se gătește aproximativ 6 până la 10 minute, apoi se servește.