Fudge De Arțar-Nuc

Fudge De Arțar-Nuc
Fudge de arțar-nuc ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 550 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, lapte evaporat, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 22%. Încercați Fudge De Nuc De Arțar, Fudge De Arțar-Nuc, și Fudge De Arțar-Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, lăsând cel puțin o surplombă de 1 inch pe toate părțile. Ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Combinați zahărul brun, puful de Marshmallow, laptele evaporat, untul și sarea într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu, batand des, pana ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Lăsați-l să fiarbă 5 minute, amestecând continuu pentru a preveni arderea.
4
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați chipsurile de ciocolată albă până se topesc complet și amestecul este neted. Se amestecă nucile și extractul de arțar. Se toarnă rapid în tava de copt și partea superioară netedă. La frigider neacoperit până la ferm, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Extract De ArțarExtract De Arțar
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Folosind mânere din folie, ridicați fudge din tigaie și așezați-l pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Tăiați fudge în 24 de bucăți, ștergând cuțitul între tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider între straturi de hârtie cerată timp de până la 1 săptămână.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista