Frittata De Tigaie Atât De Ușoară
Deci-ușor Skillet Frittatan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați patru brânzeturi, cremă de brânză philadelphia, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skillet Frittata, Tigaie Italiană Frittata, și Kale Asiago Skillet Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Bateți ouăle și crema de brânză întinsă cu biciul până se omogenizează; pus deoparte. Gătiți și amestecați ardeii într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci pulverizată cu spray de gătit 2 min. sau până când este crocant.
Adăugați slănină, 3/4 cană de brânză mărunțită și coriandru în amestecul de brânză cremă; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați la ingrediente în tigaie; se amestecă. Capac; gatiti la foc mic 6 pana la 8 min. sau până când amestecul de ouă este aproape așezat în centru.
Coaceți 5 min. sau până când centrul de frittata este setat.
Scoateți din cuptor. Se acoperă cu restul de brânză mărunțită; acoperiți cu capac.
Lăsați să stea 2 min. Slăbiți frittata din partea tigaiei cu spatulă; glisați pe farfurie.
Tăiați în pene pentru a servi.