Friscruce și salată de ridiche cu sos de alune
Friscroume și salată de ridiche cu sos de alune ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 218 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $1.38 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ridichi, suc de lămâie, alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de ridiche cu vinaigretă de muștar, Salată de Frisee, portocale și alune prăjite, și Salată Frisee Cu Pansament Fierbinte De Slănină.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mediu până când strălucește.
Adăugați alune și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, 2 până la 3 minute. Se răcește ușor în tigaie.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a scurge și rezervați 1 lingură de grăsime de slănină. Rupeți slănina în bucăți de 1 inch.
Alunele pur și simplu (cu orice ulei de gătit rămas), oțet, suc de lămâie, 1/4 linguriță sare, ulei vegetal rămas și grăsime de slănină rezervată într-un blender doar până când nucile sunt tocate mărunt (pansamentul va fi gros și ușor gros).
Aruncați frisone, ridichi și slănină cu pansament.