Friptură Snapper Cu Legume De Primăvară
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Prăjirea Snapper cu legume de primăvară ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.54 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 508 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, usturoi, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Poussin prăjit cu lămâie cu legume de primăvară, Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, și Snapper roșu cu salată de ceapă de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe sunchokes în apă sărată până când sunt fragede, dar nu moale. Tăiați toate aripioarele de pe snapper și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 450 de grade F.
Adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare de bucătari și încălziți la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează.
Adăugați feniculul, ceapa și frunza de dafin și sotati până când legumele încep să se rumenească la margini (aproximativ 10 minute).
Adăugați roșiile și sarea și piperul după gust.
Adăugați sunchokes-urile fierte, apoi faceți puțin spațiu în mijlocul tigaiei pentru pește.Sare și piper Generos ambele părți ale snapperului, precum și interiorul, apoi întindeți puțin burta, astfel încât peștele să poată sta în poziție verticală în tigaie împreună cu legumele sotate.
Stropiți cu ulei de măsline și puneți tigaia la cuptor.Aruncați sparanghelul cu ulei de măsline și sare și piper. După ce peștele a fost la cuptor timp de 15 minute, presărați sparanghelul în jurul peștelui și puneți-l înapoi în cuptor și continuați să gătiți încă 10-15 minute, sau până când peștele este gătit până la capăt. Îl puteți testa lipind o furculiță sau un cuțit direct în carnea din jurul coloanei vertebrale și trăgând carnea. Ar trebui să se îndepărteze ușor de os și să fie opac. Dacă nu sau carnea pare translucidă, gătește-o puțin mai mult.
Se presară cu mentă tocată și se servește întreagă cu legumele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa