Friptură Salisbury cu sos de ciuperci

Friptură Salisbury cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura Salisbury cu sos de ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 50 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați orez, cremă condensată de supă de ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi cognacul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, și Friptură Salisbury și sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, 1/4 conserve de supă de ciuperci, pesmet, ou, ceapă și condimente pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă bine și se modelează în 4 torturi ovale.
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în tigaie mare la foc mediu-mare. Torturi maro pe ambele părți și se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați untul rămas și coniacul (scoateți tigaia de pe foc când adăugați coniac.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se sotează ciupercile timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Adăugați bulionul de vită și bateți în amestecul de sos până se omogenizează. Se amestecă supa de ciuperci rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Carne De VităCarne De Vită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Întoarceți chiftelele în tigaie și lingurați sosul deasupra. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Serviți fripturi Salisbury și sos de ciuperci peste orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista