Friptură la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Friptura de umeraș la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 707 calorii, 50g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,36 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos adobo, sos worcestershire, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării latino-americane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură cu umeraș și sos Chimichurri, Cuier friptură cu portocaliu-Oregano Chimichurri, și Friptură înnegrită cu pătlagină și Chimichurri.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: așchii de lemn, înmuiate în apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Pentru marinada de friptură: într-un vas de copt, amestecați vinul, fumul lichid și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Presărați friptura cu sare și piper și puneți-o în marinată. Marinați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Combinați ketchup - ul, sosul Worcestershire, agave, sosul adobo și Chipotle chile într-o cratiță și reduceți până se îngroașă și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(poate înlocui Mozzarella)
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Procent De Tequila Blanco
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1
Combinați caperele, cornichonii, coriandrul, pătrunjelul și jalapeno într-un robot de bucătărie și pulsați până când sosul este gros. Cu motorul pornit, turnați încet în ulei până când sosul este bine combinat și puțin neted; nu ar trebui să fie o pastă piure. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cornișon
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru legumele afumate și friptura: preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Scoateți friptura din marinată și grătiți la temperatura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Periați cu puțin fum lichid pentru o aromă la grătar și periați cu sosul de grătar. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
5
Grătiți ardeii grași pe o tigaie pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Înfășurați așchii de lemn într-o pungă de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Așezați ardeii grași și așchii de lemn într-o oală cu fumul lichid și 1 lingură de apă și abur pentru câteva minute pentru a infuza aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Serviți friptura acoperită cu chimichurri de sud-vest și cu ardeii la grătar și sosul de grătar rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Chimichurri
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.