Friptură din New York cu usturoi prăjit și unt de Ancho

Friptură din New York cu usturoi prăjit și unt de Ancho
New York friptură cu usturoi prăjit și unt Ancho ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 950 calorii, 47G de proteine, și 85g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,77 USD pe porție. 43 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți usturoi, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 87%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură din New York cu usturoi prăjit și unt de Ancho, New York Strip Steak cu unt de pătrunjel de usturoi, și Friptură de New York prăjită în tigaie cu sos de unt de usturoi + ceapă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Înfășurați capul de usturoi cu folie de aluminiu și prăjiți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească suficient pentru a se manipula.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Strângeți usturoiul din piei de hârtie într-un castron mic de sticlă și combinați împreună cu untul și pudra de ancho, amestecând bine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Așezați o bucată de folie de plastic pe o suprafață de lucru, lingurați untul în mijloc și rulați într-un cilindru. Se da la frigider pana se intareste, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare.
8
Periați fripturile cu ulei de măsline și presărați sare și piper negru proaspăt măcinat. Grătiți fripturile la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Transferați pe un platou și cort cu folie pentru a vă încălzi. Pentru a servi fripturile, acoperiți fiecare cu un pat de unt de usturoi prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca flori Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista