Friptură de șuncă hawaiană

Friptură de șuncă hawaiană
Friptura de șuncă hawaiană este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 202 de calorii. Pentru 1,71 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, muștar dijon, fripturi de șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru ziua indragostitilor. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Hawaiian Ham Bake, Hawaiian Ham Salad și Hawaiian Ham Sandwiches.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare friptură de șuncă în trei bucăți de mărimea unei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
2
Combinați zahărul brun și muștarul; întins peste șuncă. Acoperiți fiecare bucată cu o felie de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Puneți într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 375° timp de 10 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista