Friptură de vinete parmigiana

Friptură de vinete parmigiana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați parmigianan de vinete prăjite. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită, căței de usturoi, parmezan și conserve de roșii cherry. 156 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Aubergine Parmigiana, și Parmigiana De Vinete Hrănitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie. Se înmoaie usturoiul și tulpinile de busuioc timp de 1 min, fără a lăsa usturoiul să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ambele tipuri de roșii, mierea, majoritatea frunzelor de cimbru și o mulțime de condimente. Se fierbe timp de 5 minute, nu doriți ca sosul să se reducă prea mult în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați 6 fante în carnea fiecărei vinete în cruce, având grijă să nu tăiați până la capăt. Condimentați în interior, apoi împingeți o felie de mozzarella și o frunză de busuioc în fiecare gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Turnați sosul de roșii într-un vas mare de copt și așezați vinetele în el (sau folosiți 4 feluri de mâncare individuale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Stropiți cu uleiul rămas. Acoperiți cu folie și strângeți-o strâns la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți timp de 50 de minute-1 oră până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Se amestecă pesmetul și parmezanul și se împrăștie peste vinete cu restul de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Coaceți, neacoperit, încă 15 minute sau până când vinetele sunt foarte fragede și firimiturile sunt aurii și crocante. (Cel mai bun mod de a spune dacă sunt gata este să prod cea mai mare vinete din centru cu o frigăruie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Lăsați vasul să se odihnească 5 minute, apoi împrăștiați peste restul frunzelor de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
12
Serviți cu pâine crustă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista