Friptură De Stridii

Friptură De Stridii
Friptura de stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 287 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de acompaniamente: Lowcountry a arkuloli, bere, scoici cu coajă tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, Friptură De Tigaie De Stridii, și Friptură De Stridii.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit cu aproximativ 7 kilograme de brichete. (Veți avea nevoie de aproximativ 15 kilograme de brichete în total.)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Înțepați bratwursts și chorizo în mai multe locuri cu o furculiță, apoi grătiți, acoperiți, rotind ocazional, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Împrăștiați aproximativ 12 Brichete suplimentare peste cărbuni strălucitori și înlocuiți raftul.
4
Îndoiți pânza de pânză într-un strat triplu puțin mai mic decât suprafața grătarului și înmuiați complet cu apă. Puneți 3 până la 4 duzini de stridii direct pe grătar, acoperiți cu pânză umedă și prăjiți, fără capac pentru grătar, până când cojile încep să se deschidă (aproximativ 1/16 inch) sau dați ușor când sunt stoarse cu clești, aproximativ 10 minute. (Dacă este necesar, presărați mai multă apă peste pânză pentru a vă menține umed.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
5
Serviți stridiile pe măsură ce se deschid, îndepărtându-le cu clești și prăjiți stridiile nedeschise cu câteva minute mai mult, înlocuind pânza de pânză. Prăjiți stridiile rămase în 2 sau 3 loturi în același mod, adăugând încă aproximativ 12 Brichete între loturi pentru a menține focul fierbinte și a înmuia bine pânza de pânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
1
Urmați metoda grătarului cu cărbune pentru cârnați și stridii sau folosiți o tigaie și o folie pentru stridii și urmați metoda cuptorului cu plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 2 tigăi grele pentru grătar sau skillets la foc moderat până când sunt fierbinți, dar nu fumează, apoi gătiți cârnați, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și se fierb, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Încălziți o tigaie de prăjire de 17 x 12 inci (adâncime de 2 până la 3 inci) pe raftul inferior al cuptorului până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și umpleți rapid cu 3 până la 4 duzini de stridii și 1 cană de apă, apoi acoperiți bine tigaia cu folie rezistentă. Prăjiți stridiile până când cojile încep să se deschidă (aproximativ 1/16 inch) sau dați ușor când sunt stoarse cu clești, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Serviți stridiile pe măsură ce se deschid, îndepărtându-le cu clești și prăjiți stridiile nedeschise câteva minute mai mult, acoperite cu folie. Prăjiți stridiile rămase în 2 sau 3 loturi în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Aburiți scoici în bere într-o oală de 6 până la 8 litri la foc moderat, acoperită, până când scoicile se deschid, aproximativ 10 minute (aruncați orice scoici nedeschise după 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați scoicile deschise pe un platou. Turnați cu grijă bulionul de scoici în cupe, evitând orice sediment, pentru scufundarea scoicilor, dacă este încă nisipos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ScoiciScoici
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista