Friptură De Pui Prăjită

Friptură De Pui Prăjită
Friptura de pui prăjită necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție conține 402 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați slănină, chimen măcinat, friptură rotundă de top și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este perfect pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea Mai Bună Friptură De Pui Prăjită, Friptură De Pui, și Friptură De Pui Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați friptura în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Așezați fiecare bucată între 2 bucăți de folie de plastic și lira subțire, aproximativ 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Așezați bucățile într-un castron puțin adânc și turnați peste 1 cană de lapte bătut, 1 linguriță de sos fierbinte și frunze de cimbru; condimentează cu sare și piper. Marinați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Într-o farfurie superficială, condimentează 2 căni de făină cu chimen, sare și piper. Într-o altă placă de mică adâncime bate ușor ouăle și se adaugă 1 cană zară și 1 linguriță sos fierbinte; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Scoateți fripturile din marinată și scuturați excesul de zară. Dragează în făină, înmoaie în amestecul de ou bătut și dragează din nou în făina condimentată; așezați pe farfurie să se odihnească câteva minute în timp ce gătiți slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Feliați slănina în bucăți de 1 inch și așezați-le într-o tigaie mare rece. Setați tigaia la foc mediu și gătiți până când slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și rezervați grăsimea în tigaie. Gătiti fripturile în grăsimea de slănină la foc mediu până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 10 minute; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scurgeți toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați 2 linguri de făină și gătiți timp de aproximativ 1 minut, rupând orice bulgări. Se toarnă încet în ceașca rămasă de zară amestecând constant pentru a sparge bulgări. Gatiti 5 minute pana se ingroasa; condimentează cu sare și piper și amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
10
Așezați fripturile pe farfurii și deasupra cu sosul; garnisiți cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista