Friptură De Porc Zesty Cu Legume
Friptura de porc Zesty cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 370 calorii, 53G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână dovlecei, condimente creole, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet de porc Zesty și legume la grătar, Friptură de porc rozmarin cu legume, și Friptură de porc cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Aruncați felii de dovlecei și dovlecei cu 1 lingură. ulei într-un castron mare; presărați legumele cu 1 linguriță. Amestec creol. Aranjați legumele condimentate pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu; pune deoparte.
Se amestecă 1 lingură rămasă. uleiul de măsline în amestecul creol rămas. Frecați amestecul uniform pe friptura de porc dezosată.
Așezați friptura pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Așezați tigaia pe raftul din mijloc în cuptor.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Așezați legumele în cuptor pe cel mai mic raft și coaceți, cu friptură, încă 15 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 15
Scoateți friptura și legumele din cuptor.
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de feliere sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Cotlet de porc la grătar Zesty: aruncați legumele cu 1 lingură. ulei și presărați cu 1 linguriță. Amestec creol conform instrucțiunilor. Nu așezați pe foaia de copt. Înlocuiți Cotletele de porc cu OS de 6 (1 1/4 inci grosime)pentru friptura de porc. Se amestecă uleiul rămas în amestecul creol rămas. Frecați uniform pe Cotletele de porc. Grătiți legumele și Cotletele de porc la foc mare (400 până la 50
3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata. Face 6 porții. Pregătire: 10 min., Grătar: 6 min.