Friptură De Porc Zesty Cu Legume

Friptură De Porc Zesty Cu Legume
Friptura de porc Zesty cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 370 calorii, 53G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână dovlecei, condimente creole, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet de porc Zesty și legume la grătar, Friptură de porc rozmarin cu legume, și Friptură de porc cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Aruncați felii de dovlecei și dovlecei cu 1 lingură. ulei într-un castron mare; presărați legumele cu 1 linguriță. Amestec creol. Aranjați legumele condimentate pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se amestecă 1 lingură rămasă. uleiul de măsline în amestecul creol rămas. Frecați amestecul uniform pe friptura de porc dezosată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc DezosatăCarne De Porc Dezosată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Așezați friptura pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Așezați tigaia pe raftul din mijloc în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Așezați legumele în cuptor pe cel mai mic raft și coaceți, cu friptură, încă 15 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scoateți friptura și legumele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de feliere sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Cotlet de porc la grătar Zesty: aruncați legumele cu 1 lingură. ulei și presărați cu 1 linguriță. Amestec creol conform instrucțiunilor. Nu așezați pe foaia de copt. Înlocuiți Cotletele de porc cu OS de 6 (1 1/4 inci grosime)pentru friptura de porc. Se amestecă uleiul rămas în amestecul creol rămas. Frecați uniform pe Cotletele de porc. Grătiți legumele și Cotletele de porc la foc mare (400 până la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase în Cotlet De PorcOase în Cotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata. Face 6 porții. Pregătire: 10 min., Grătar: 6 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate93
Revista