Friptură de porc umplută cu cârnați și mere

Cârnații și friptura de porc umplute cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 384 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Friptură De Porc Umplută Cu Cârnați, Friptură De Porc Umplută Cu Mere, și Friptură De Porc Umplută Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu, sotati cârnații până nu mai sunt roz.
Scoateți cârnații (lăsați-i în grăsime) și lăsați-i deoparte. În tigaie, adăugați ceapa, țelina și mărul și presărați sare și piper. Gatiti pana cand marul nu mai este crocant, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute.
Se ia de pe foc, se amestecă cârnații înapoi și se lasă deoparte.
Într-un robot de bucătărie, pulsați pâinea cu salvie, rozmarin și cimbru în firimituri grosiere.
Încălziți untul într-o tigaie medie de sote și gătiți firimiturile la foc mediu-mare până când sunt acoperite cu unt și ușor prăjite, aproximativ 3 minute (aveți grijă să nu ardeți).
Se amestecă pesmetul în amestecul de cârnați.
Pregătiți friptura ca și cum ați face un jeleutroll.
Așezați friptura cu partea scurtă spre dvs. și grăsimea orientată în jos spre blat sau scândură. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia friptura deschisă la aproximativ 1/2 inch de partea inferioară a fripturii (paralel cu tăblița), având grijă să nu tăiați până la capăt. Continuați să tăiați, desfășurați friptura în timp ce lucrați până când aveți o bucată mare și subțire de carne.
Așezați bucata de carne rulată între 2 foi de hârtie cerată sau pergament și bateți ușor cu ciocanul de carne pentru a crește suprafața cărnii cu 10 până la 20 la sută. Aveți grijă să nu bateți prin carne. Sare și piperează carnea de porc și deasupra cu umplutura, răspândind uniform pe carnea de porc, lăsând o margine de 1 inch în jurul perimetrului.
Începând cu partea scurtă, înfășurați bine stilul jellyroll și fixați friptura cu sfoară de bucătărie.
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu și adăugați ulei.
Se adaugă friptura și se rumenesc pe toate părțile.
Așezați într-o tigaie prevăzută cu un suport și adăugați vinul în fundul tigaiei (pentru a împiedica arderea sucurilor) și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.