Friptură de porc, napi, usturoi și hamsii
Friptura de porc, napi, usturoi și hamsii este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână sare de mare, oțet de vin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu ierburi și usturoi, Friptură De Carne De Porc Cu Usturoi, și Usturoi Împânzit Friptură De Porc.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de porc dintr-o singură bucată (acest lucru nu este greu: cu un cuțit subțire și ascuțit, tăiați ușor sub piele, urmând-o în jurul cărnii de porc), apoi marcați-o ușor (dacă aveți dubii, măcelarul dvs. va îndepărta osul și îl va înscrie pentru tine).
Așezați pielea înapoi unde era înainte. Într-o tigaie de prăjire aranjați ceapa și așezați carnea de porc și pielea deasupra lor, apoi condimentați cu sare și piper. Puneți într-un cuptor fierbinte de 218° timp de 2 ore.
Între timp, faceți pansamentul: amestecați usturoiul, hamsiile, caperele, pătrunjelul, uleiul, oțetul și piperul și păstrați-le gata. Cu cincisprezece minute înainte ca carnea de porc să fie gata, gătiți napii în apă clocotită cu sare. Când este gătit, adăugați verdeața, apoi scurgeți imediat.
Așezați-le într-un castron de servire, îmbrăcați-vă și aruncați, astfel încât toți să cunoască pansamentul.
Scoateți carnea de porc din cuptor; își va ține bine căldura și se va bucura de odihnă dacă lucrurile sunt puțin desincronizate.
Dacă pielea nu este suficient de crocantă, întoarceți-o la cuptor pentru a fi crocantă în timp ce feliați coapsa în cotlet.
Așezați - le deasupra napilor și verdețurilor îmbrăcate. În cele din urmă, scoateți pielea crocantă din cuptor și tocați-o aproximativ cu un cuțit mare. Completați vasul cu acesta și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;