Friptură de porc marinată cu sos de coacăze

Friptură de porc marinată cu sos de coacăze
Reteta Friptura de porc marinata cu sos de coacaze se poate face in aproximativ 7 ore. Această rețetă servește 6. Pentru 3,9 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 545 de calorii, 69 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită cimbru, friptură de porc rulat, sherry pentru gătit și ghimbir măcinat. Funcționează bine ca fel principal. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 89%. Friptura de porc cu sos de coacaze, muschiul de porc cu sos de coacaze si muschiul de porc umplut cu sos de coacaze sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-o pungă de plastic resigilabilă. Într-un castron mediu, combinați 1/2 cană sos de soia, 1/2 cană sherry, usturoi, muștar, ghimbir și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
1 Pachet (16 Uncii) De Legume Congelate Pentru Tocană, Dezghețate1 Pachet (16 Uncii) De Legume Congelate Pentru Tocană, Dezghețate
2
Turnați marinata în pungă și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3
Pune punga într-un bol mare și dă-l la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți înghețați Pentru AnimaleBiscuiți înghețați Pentru Animale
5
Pune friptura într-o tigaie medie. Prăjiți carnea de porc cu marinată descoperită în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când temperatura internă atinge 170 de grade F pe un termometru pentru carne. Se unge din oră în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Biscuiți înghețați Pentru AnimaleBiscuiți înghețați Pentru Animale
6
Se serveste cu sos de coacaze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide
7
Pentru a face sos de coacăze: Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, topiți încet jeleul de coacăze. Se amestecă cele 2 linguri de sherry și 1 lingură de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
CoacăzeCoacăze
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
JeleuJeleu
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista