Friptură de porc marinată cu sos de coacăze
Reteta Friptura de porc marinata cu sos de coacaze se poate face in aproximativ 7 ore. Această rețetă servește 6. Pentru 3,9 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 545 de calorii, 69 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită cimbru, friptură de porc rulat, sherry pentru gătit și ghimbir măcinat. Funcționează bine ca fel principal. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 89%. Friptura de porc cu sos de coacaze, muschiul de porc cu sos de coacaze si muschiul de porc umplut cu sos de coacaze sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Puneți friptura într-o pungă de plastic resigilabilă. Într-un castron mediu, combinați 1/2 cană sos de soia, 1/2 cană sherry, usturoi, muștar, ghimbir și cimbru.
Turnați marinata în pungă și sigilați.
Pune punga într-un bol mare și dă-l la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Pune friptura într-o tigaie medie. Prăjiți carnea de porc cu marinată descoperită în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când temperatura internă atinge 170 de grade F pe un termometru pentru carne. Se unge din oră în timpul gătitului.
Se serveste cu sos de coacaze.
Pentru a face sos de coacăze: Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, topiți încet jeleul de coacăze. Se amestecă cele 2 linguri de sherry și 1 lingură de sos de soia.