Friptură de porc cu umplutură de cârnați, fructe și nuci
O porție conține 311 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați făină, caise, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar, Crown friptură de porc cu umplutură de cârnați de castane, și Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile de pin și nucile într-o farfurie de plăcintă și coaceți aproximativ 3 minute, până se prăjesc ușor. Tăiați grosolan nucile.
Într-o cratiță mică, aduceți coniacul la foc mic.
Adăugați caisele, acoperiți și fierbeți timp de 2 minute.
Adăugați prunele și coaja de clementină.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 20 de minute. Cu o lingură cu fante, transferați fructele pe o suprafață de lucru. Fierbeti rachiul la foc moderat pana se reduce la 1/4 cana, aproximativ 7 minute.
Tăiați caisele și prunele în sferturi.
Într-o tigaie antiaderentă medie, gătiți cârnații la foc moderat, despărțindu-l cu o lingură, până când aproape nu rămâne roz, aproximativ 5 minute.
Transferați cârnații într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Transferați într-un castron mare.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 3 minute.
Se adaugă la cârnații din castron, împreună cu nucile, caisele, prunele și coniacul redus și se condimentează cu sare și piper.
Sculptați un buzunar de 3 1/2 inci pe lungimea fiecărei fripturi, glisând cuțitul între oase și carne. Umpleți buzunarele cu umplutura.
Puneți fripturile pe o foaie mare de copt cu margini, oasele coastei în sus. Frecați fripturile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Presărați fripturile cu cimbru și rozmarin și condimentați cu sare și piper.
Prăjiți carnea timp de aproximativ 1 oră și 45 de minute, rotind foaia de copt la jumătate, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 14
Transferați fripturile pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute.
Înclinați foaia de copt și turnați cea mai mare parte a grăsimii.
Puneți foaia de copt la foc moderat.
Presărați făina peste foaie și amestecați 1/2 cană din bulionul de pui, răzuind bucățile rumenite.
Se transferă într-o cratiță medie și se amestecă restul de 1 1/2 căni de stoc. Se fierbe la foc mic, amestecând des, până când sosul se îngroașă și nu mai rămâne gust făinos, aproximativ 5 minute.
Se toarnă într-o barcă cu sos.
Folosind un cuțit de sculptură, sculptați fripturile în cotlete.
Transferați cotletele în farfurii și treceți sosul la masă.