Friptură de miel cu Jus Natural

Friptură de miel cu Jus Natural
Friptura de miel cu Jus Natural ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 318 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion, miel american, garnituri din raft și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, Friptură de miel, și Friptură de miel.

Instrucțiuni

1
Condimentați mielul și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F (230 buc.c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți garniturile de miel sau carnea de tocană pe fundul unei tigaie suficient de mare pentru a ține raftul și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Așezați raftul deasupra garniturilor (această bază de garnituri se numește fon-ule) și glisați în cuptor. Prăjiți până la primăvară la atingere, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să se odihnească, acoperit lejer cu folie de aluminiu, timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Puneți tigaia deasupra aragazului și turnați peste o cană (250 mililitri) de bulion. Se aduce la fierbere și se fierbe până se formează o crustă maro de sucuri caramelizate pe tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SobaSoba
6
Se toarnă orice grăsime lichidă care plutește deasupra. Deglazați din nou cu o cană (250 mililitri) de bulion și răzuiți sucurile. Repetați caramelizarea de câte ori este practică înainte de a degrada ultima dată. Treceți jusul într-o barcă cu sos la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
7
Retipărit cu permisiunea de la sosuri: prepararea sosurilor clasice și contemporane de James Peterson, 8008 John Wiley & Sons, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista