Friptură de miel cu Jus Natural
Friptura de miel cu Jus Natural ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 318 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion, miel american, garnituri din raft și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, Friptură de miel, și Friptură de miel.
Instrucțiuni
Condimentați mielul și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F (230 buc.c).
Întindeți garniturile de miel sau carnea de tocană pe fundul unei tigaie suficient de mare pentru a ține raftul și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.
Așezați raftul deasupra garniturilor (această bază de garnituri se numește fon-ule) și glisați în cuptor. Prăjiți până la primăvară la atingere, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se odihnească, acoperit lejer cu folie de aluminiu, timp de 15 minute.
Puneți tigaia deasupra aragazului și turnați peste o cană (250 mililitri) de bulion. Se aduce la fierbere și se fierbe până se formează o crustă maro de sucuri caramelizate pe tigaia de prăjire.
Se toarnă orice grăsime lichidă care plutește deasupra. Deglazați din nou cu o cană (250 mililitri) de bulion și răzuiți sucurile. Repetați caramelizarea de câte ori este practică înainte de a degrada ultima dată. Treceți jusul într-o barcă cu sos la masă.
Retipărit cu permisiunea de la sosuri: prepararea sosurilor clasice și contemporane de James Peterson, 8008 John Wiley & Sons, Inc.