Friptura de fustă prăjită cu pui cu sos de țară necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de carne de porc pentru micul dejun-cârnați, frișcă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Friptură de pui prăjită cu sos de țară, Friptură de pui prăjită cu sos de țară, și Friptură De Pui Prăjită Cu Sos De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1/2 cană de bulion într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați făina într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați bucăți de friptură pe ambele părți cu sare și piper. Înmuiați fripturile în făină, apoi în bulion, apoi din nou în făină, acoperind de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați fripturi. Saut până la maro, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
6
Transferați pe placă.
7
Se toarnă untul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 1 linguriță de făină din castron superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Bateți restul de 1/2 cană de bulion, cârnați, smântână,salvie și cuișoare. Se fierbe sosul până când este suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecând des, aproximativ 3 minute; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cârnați
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bulion
Cremă
Sos
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se amestecă în blaturi de ceapă verde. Puneți sosul peste fripturi.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.