Friptură de flancuri asiatice la grătar

Friptură de flancuri asiatice la grătar
Reteta Friptura asiatica la gratar poate fi facuta in aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 247 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Un amestec de ulei de susan, sos Worcestershire, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 64% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de flanc asiatic , Friptură de flanc cu sos de ciuperci și Friptură de flanc cubanez cu salată de avocado și roșii .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente; adauga friptura. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; pune la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scurgeți și aruncați marinata. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu, timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se lasa sa stea 5 minute.
4
Tăiați friptura subțire peste bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Stropiți cu sos hoisin; se ornează cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Presarati cu seminte de susan daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista