Friptură de flanc la grătar Crostini cu verdeață de muștar

Friptură de flanc la grătar Crostini cu verdeață de muștar
Grilled flanc friptură Crostini cu mustar verde ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.25 pe portie. O porție conține 151 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oțet de vin, oregano, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar, Pan friptură flanc la gratar cu sos de soia-muștar, și Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți friptura de flanc la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2
Pregătiți un grătar în aer liber sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Condimentează ambele părți ale fripturii cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
4
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline pe 1 parte a cărnii și frecați-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Presărați jumătate din oregano deasupra și așezați friptura pe grătar, cu partea de ierburi în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Grătați pe 1 parte timp de aproximativ 5 minute sau până când sucurile cărnii ajung la suprafața fripturii. Întoarceți friptura o dată și continuați să gătiți timp de aproximativ 1 până la 2 minute sau până când ați terminat pe gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Lăsați să se odihnească câteva minute.
8
Între timp: într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se adaugă usturoiul și se sotează aproximativ 1 minut, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
10
Adăugați verdele și aruncați ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
11
După aproximativ 3 minute, verdele va fi gătit. Condimentează cu un vârf mare de sare și o stropire de piper proaspăt măcinat. Gatiti inca 3 minute. Stropiți verdele cu 2 linguri de oțet de vin roșu și sos fierbinte, după gust, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
VerziiVerzii
(tub Mare)(tub Mare)
12
Transferați verdele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2
Așezați feliile pe grătar sau tigaie și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Tăiați friptura de flanc peste cereale în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
4
Așezați o felie de friptură deasupra fiecărui crostini, acoperiți fiecare cu verdeața și terminați cu o picătură de ulei de măsline și sos fierbinte, după cum doriți. Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
CrostiniCrostini
VerziiVerzii
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista