Friptură De Flanc De Curry Roșu
![Friptură De Flanc De Curry Roșu](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/275486.webp?v=1708597674)
Red Curry flanc friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, busuioc, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Curry roșu thailandez cu legume, Friptură De Flanc, și Friptură De Flanc.
Instrucțiuni
Bateți oțetul de orez, sosul de pește, ghimbirul ras, usturoiul, sosul fierbinte, pudra de curry roșu și pasta de curry roșu într-un vas superficial. Pune deoparte.
Înțepați friptura de flanc de mai multe ori cu o furculiță și puneți-o în amestecul de oțet. Acoperiți și marinați la temperatura camerei timp de 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați friptura pe grătar și busuiocul deasupra fripturii. Friptura la grătar timp de 6 minute.
Scoateți busuiocul, întoarceți carnea și așezați busuiocul înapoi deasupra fripturii. Gatiti friptura pana incepe sa se intareasca si este fierbinte si usor roz in centru, inca 6 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.