Friptură de coroană de porc cu umplutură
Nevoie de o garnitură fără gluten? Friptura de coroană de porc cu umplutură ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 102 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, condimente de pasăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine, Crown friptură de porc cu umplutură de mere, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Presărați friptura pe toate părțile cu condimente de casă; așezați, osul se termină, într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți un termometru pentru carne, asigurându-vă că nu atinge grăsimea sau osul.
Călește ceapa în unt până se înmoaie, dar nu se rumeneste.
Adăugați orez, condimente de casă, după gust și condimente de pasăre și apă la ceapă; se amestecă pentru a umezi orezul. Aduceți amestecul de orez la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Acoperiți bine și lăsați să stea 10 minute. Se amestecă prunele uscate și caisele uscate în amestecul de orez. Umpleți centrul de friptură cu amestec de orez.
Așezați o bandă pliată de folie de aluminiu peste capetele expuse ale coastelor.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute pe kilogram până când termometrul înregistrează 170 de grade.
Garnisiți cu jumătăți de caise, dacă doriți.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.