Friptură de coastă de sud-vest cu salsa

Friptură de coastă de sud-vest cu salsa
Southwest Rib Roast cu salsa necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,9 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 734 de calorii, 34 g de proteine și 61 g de grăsimi fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Un amestec de sare, roșii, friptură de coastă de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și cetogenă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fripturile Southwest Rib-Eye, Rosmary Rib Roast și Beef Rib Roast.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, sarea, chimenul și cayenne. Pune deoparte 2 lingurite pentru salsa. Frecați amestecul de condimente rămas peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți friptura cu partea de grăsime în sus într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Coaceți, neacoperit, la 325° timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită ((pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Transferați pe platoul de servire.
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.
6
Pentru salsa, combinați fasolea, roșiile, ceapa, coriandru și amestecul de condimente rezervat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Serviți cu friptură.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Prime Rib în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Totus Tuus Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista