Friptură de coaste de porc cu piure de ceapă dulce și Tempura de salvie crocantă

Friptură de coaste de porc cu piure de ceapă dulce și Tempura de salvie crocantă
Rețeta friptură de coaste de porc cu piure de ceapă dulce și Tempura de salvie crocantă ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 3 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 742 calorii, 66g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,01 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână tempura de salvie, semințe de muștar, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Tempura De Salvie Crocantă, Friptură de porc cu umplutură de salvie și ceapă și sos, și Carne de porc prăjită cu sos picant de ceapă dulce.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați boabele de ienupăr, semințele de fenicul, semințele de coriandru și cuișoarele și gătiți la foc moderat, agitând oala frecvent, până când condimentele sunt prăjite și parfumate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ardeii iute, semințele de muștar și frunzele de dafin și prăjiți timp de 30 de secunde mai mult. Se amestecă cimbru, se adaugă 1 litru de apă în cratiță și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul și 3/4 cană de sare până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați amestecul într-o oală și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă restul de 4 litri de apă rece, apoi se adaugă friptura de porc. Acoperiți și dați la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți carnea de porc din saramură; aruncați saramura. Clătiți friptura și uscați-o cu prosoape de hârtie. Condimentează bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Încălziți o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați carnea de porc, partea grasă în jos și rumeniți peste tot, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Transferați tigaia în cuptor și gătiți timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, sau până când friptura este bine rumenită și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Tăiați friptura de porc în 8 cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Se servește cu piure de ceapă dulce și Tempura de salvie crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate46
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista