Friptură cu ochi de coaste în marinată asemănătoare Gremolatei
Friptura cu ochi de coaste în marinada asemănătoare cu Gremolata este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1011 calorii. Pentru $ 9.78 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează cel mai bine ca o marinată și se face în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură și marinată de carne Ale – bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Friptură De Flanc Cu Glazură De Tamarind Și Gremolata Portocalie, și Faceți friptură înainte cu Gremolatan de alune și conopidă.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele și întindeți jumătate peste vârful fripturilor. Puneți folie de plastic peste fripturi și răsturnați pentru a acoperi cealaltă parte cu gremolata rămasă. Înfășurați și lăsați să stea 30 de minute până la 1 oră. (De asemenea, se poate face folosind o pungă de plastic resigilabilă.) Rotiți fripturile o dată în timp ce marinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
6 Fripturi De 8 Uncii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Fripturi la grătar timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți pe un platou de servire și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
1
Grătați ardeii poblano până când sunt carbonizați și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Scoateți pe o placă de tăiere și tocați.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Adăugați-le într-un blender împreună cu ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați felii de pepene verde pe grătar până când obțin semne frumoase de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Scoateți pe o placă de tăiere și tocați.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Așezați pepenele verde într-un castron mare și adăugați zmeura, nuca de cocos și feta sfărâmată. Într-un alt castron amestecați ceapa, oțetul, uleiul de măsline, sarea de vanilie și cayenne pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Pepene Verde
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă peste amestecul de pepene verde, se adaugă mentă și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1
Într-o cratiță medie la foc mic, adăugați smochinele, oțetul balsamic și fulgii de chili. Se fierbe până se reduce cu 1/3, apoi se strecoară oțetul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ceapa și stropiți cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și lasă la marinat 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Așezați pe grătar câteva minute pentru a călca fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Serviți ochii cu coaste cu sos de smântână, salată și ceapă glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Ribeye Steak
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.