Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din America de Sud, așa că încercați fripturile la grătar cu sos Chimichurri. Pentru $ 4.15 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 243 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, căței de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi la grătar cu sos Chimichurri, Fripturi plate de fier la grătar cu sos Chimichurri, și Fripturi Chimichurri La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Cu procesorul pornit, turnați încet uleiul de măsline prin jgheabul alimentar; procesați până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se toarnă sosul chimichurri într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
. Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Friptură
Sare
5
Așezați fripturile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlot-ul regizorului. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.