Fripturi de ton cu sos crud de roșii și busuioc

Fripturi de ton cu sos crud de roșii și busuioc
Fripturile de ton cu sos crud de roșii și busuioc sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 196 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, roșii prune, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Fripturi de ton cu sos crud de roșii și busuioc, Fripturi De Ton Cu Busuioc-Roșii, și Fripturi de pește-spadă cu sos de roșii-busuioc.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar interior/exterior la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste fripturile de ton întindeți-l apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De TonFriptură De Ton
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Combinați roșiile, ceapa, pătrunjelul și busuiocul într-un castron. Îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin, suficient pentru a acoperi uniform roșiile, 2 până la 3 linguri. Condimentează roșiile cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați sosul să se marineze cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Când sunteți gata să mâncați, fripturi la grătar 2 minute pe fiecare parte pentru rare, 3 minute pentru mediu și 4 pentru opac, bine făcut. Se amestecă sosul, apoi se servesc cantități liberale din acesta deasupra fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista