Fripturi Cu Ochi De Coaste Cu Sos Stilton

Fripturi Cu Ochi De Coaste Cu Sos Stilton
Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 1.97 pe portie. O porție conține 489 calorii, 7g de proteine, și 50g de grăsime. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos worcestershire, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fripturi și sos Stilton, Aperitive cu friptură la grătar cu sos Stilton, și Friptură la grătar cu sos de măsline și brânză Stilton.

Instrucțiuni

1
Treizeci de minute înainte de grătarul fripturilor, scoateți-le din frigider și lăsați-le să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Încălziți un grătar cu cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Când cărbunii sunt fierbinți, întindeți-i în grătar într-un singur strat solid. Se usucă fripturile pe ambele părți cu prosoape de hârtie și se presară din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați fripturile pe grătarul fierbinte și căutați-le pe fiecare parte timp de 2 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Periați ușor fiecare parte cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Așezați capacul pe grătar și lăsați fripturile să gătească încă 3 până la 4 minute, până când sunt gătite rare sau 120 de grade F pe un termometru pentru carne. (Pentru a testa fripturile, introduceți termometrul lateral pentru a vă asigura că testați efectiv mijlocul fripturii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți fripturile de pe grătar, așezați-le într-un singur strat pe un platou și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Lăsați fripturile să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Pentru sosul stilton, așezați brânza stilton în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și amestecați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Adăugați crema de brânză, maioneză, smântână, scallions, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și sos Worcestershire. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Feliați friptura și serviți cu sosul stilton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Sursă foto: Quentin Bacon
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista