Fripturi Cu Ochi De Coaste Cu Sos Stilton
Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 1.97 pe portie. O porție conține 489 calorii, 7g de proteine, și 50g de grăsime. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos worcestershire, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fripturi și sos Stilton, Aperitive cu friptură la grătar cu sos Stilton, și Friptură la grătar cu sos de măsline și brânză Stilton.
Instrucțiuni
Treizeci de minute înainte de grătarul fripturilor, scoateți-le din frigider și lăsați-le să ajungă la temperatura camerei.
Încălziți un grătar cu cărbuni.
Când cărbunii sunt fierbinți, întindeți-i în grătar într-un singur strat solid. Se usucă fripturile pe ambele părți cu prosoape de hârtie și se presară din belșug cu sare și piper.
Așezați fripturile pe grătarul fierbinte și căutați-le pe fiecare parte timp de 2 minute, până se rumenesc.
Periați ușor fiecare parte cu ulei de măsline.
Așezați capacul pe grătar și lăsați fripturile să gătească încă 3 până la 4 minute, până când sunt gătite rare sau 120 de grade F pe un termometru pentru carne. (Pentru a testa fripturile, introduceți termometrul lateral pentru a vă asigura că testați efectiv mijlocul fripturii.)
Scoateți fripturile de pe grătar, așezați-le într-un singur strat pe un platou și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Lăsați fripturile să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Pentru sosul stilton, așezați brânza stilton în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și amestecați până se toacă fin.
Adăugați crema de brânză, maioneză, smântână, scallions, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și sos Worcestershire. Procesați până la neted.
Feliați friptura și serviți cu sosul stilton.
Sursă foto: Quentin Bacon
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019