Friptura de flanc a lui Chris Lilly și Shiitake Yakitori

Friptura de flanc a lui Chris Lilly și Shiitake Yakitori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc a lui Chris Lilly și Shiitake Yakitori. O porție conține 153 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $2.59 pe portie. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, mirin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Coaste de miel afumate ale lui PITMaster Chris Lilly, Friptură de flanc cu sos de ciuperci Shiitake, și Friptură de flanc cu ciuperci Shiitake și sos de semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați frigarui de 12 până la 14 (4 inci) în apă pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Tăiați capacele de ciuperci shiitake în jumătate și puneți-le într-un bol de amestecare. Într-o cratiță medie, combinați ingredientele pentru marinată și aduceți la foc mic; se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se toarnă lichidul fierbinte peste capacele de ciuperci. Marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Tăiați friptura de flanc peste Bob în benzi de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
BoabeBoabe
5
Tăiați blaturile de scallion în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
6
Scoateți ciupercile din marinată și puneți marinada deoparte. Folosiți o frigăruie pentru a străpunge friptura de flanc la capătul benzii. Apoi străpungeți o bucată de capac de ciuperci, urmată de un vârf de scallion. Țeseți fâșia de friptură de flanc în jurul ciupercii și scallionului și continuați să frigeți ciuperca, scallionul și friptura de flanc până când se termină fâșia de friptură. Condimentați ușor frigarui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De FlancFriptură De Flanc
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
Ceapa VerdeCeapa Verde
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Preîncălziți un grătar fierbinte. Înmuiați fiecare frigăruie în marinada rămasă și puneți-o pe grătar la foc direct. Grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când friptura se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți frigăruile de pe grătar și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Retipărit cu permisiunea de la America ' s Best BBQ, Homestyle de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, 8013 Editura Andrews McMeel

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista