Friptura de Cowboy a lui Jan cu gust de roșii

Friptura de Cowboy a lui Jan cu gust de roșii
Friptura de Cowboy a lui Jan cu gust de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 956 calorii, 28G de proteine, și 85g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, ulei de măsline, friptură cu ochi de coaste și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură cu ochi de coaste cu gust de roșii-Caper, Friptură de flanc fript cu gust de roșii-Scallion, și Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele pentru amestecul de condimente împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1
Scoateți friptura din frigider cu 1 oră înainte de gătit pentru a permite fripturii să ajungă la temperatura camerei. Frecați friptura cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi frecați amestecul de condimente pe friptură. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1
Scoateți tulpinile din roșii și tăiați-le pe cele mai mari în jumătate. Într-un castron, combinați roșiile, jalapeno, șalotă, oțet balsamic, ulei de măsline, pătrunjel, cilantro și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o tigaie mare din fontă sau o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline. Când fumați fierbinte, ardeți friptura pe toate părțile și puneți-o în cuptorul preîncălzit. Lăsați friptura să se prăjească până când temperatura sa internă este de 100 până la 105 grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți-l din cuptor și puneți friptura pe un suport de răcire. Lăsați friptura să se odihnească pe raft timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți friptura pe o tăietură și feliați 4 până la 5 felii din ochiul fripturii, lăsând puțină carne pe os. Lingurați Roșia savurați deasupra fripturii unde osul întâlnește feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Acest fel de mâncare este excelent cu vin roșu mediu până la greu sau cu o bere medie până la intensă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Revista