Frigarui De Ton La Gratar

Frigarui De Ton La Gratar
Frigarui de ton la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.18 pe portie. O porție conține 308 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ton cu aripioare galbene de calitate sushi, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui De Ton La Gratar, Frigarui De Ton, și Frigarui Tunan Și Avocado pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista