Frigarui de pui învelit cu slănină cu ananas și sos Teriyaki

Rețeta de frigarui de pui învelit cu slănină cu ananas și sos Teriyaki este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest fel principal are 768 calorii, 58G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,91 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați căldura grătarului: mediu-mare, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de pui cu ananas cu sos teriyaki de casa, Hot dog Teriyaki învelit cu slănină cu Salsa de ananas, și Frigarui De Pui Învelit Cu Slănină Dulce Și Picantă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună apă, sos de soia, zahăr și sare într-un castron mare până când solidele sunt complet dizolvate.
Puneți pieptul de pui în saramură și dați-l la frigider timp de 45 de minute.
Scoateți puiul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Tăiați puiul în cuburi de 1 inch. Înfășurați fiecare bucată de pui cu 1/2 felie de slănină. Filetați puiul învelit cu slănină pe frigarui, alternând cu cuburi de ananas.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Frigarui la grătar până când slănina s-a rumenit și s-a crocant și puiul a fiert, 3-4 minute pe fiecare parte. În ultimul minut de gătit, periați fiecare frigăruie cu sos teriyaki peste tot.
Se scoate într-un platou, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește imediat cu sosul teriyaki rămas.