Frigarui de friptură condimentată cu Mango este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc, frigarui de bambus, conserve de mango și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Frigarui De Friptură Condimentată Cu Mango, Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos de Mango-Mojito condimentat, și Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați muștarul Dijon, 1/4 cană de miere și 1/4 cană de conserve de mango într-un bol mic pentru a face un sos de scufundare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Sos De Scufundare
Conservă
Miere
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți împreună sucul de mere, sosul teriyaki, 1 lingură de miere, 1/2 cană de conserve de mango, usturoi, piper cayenne, sare și piper negru într-un bol până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Sos Teriyaki
Piper Negru
Suc De Mere
Conservă
Usturoi
Miere
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați friptura de flanc feliată și aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte la marinat 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți friptura din marinată și aruncați marinada rămasă. Filetați fâșiile de friptură pe frigaruile înmuiate. Gatiti pe gratar preîncălzit la gradul dorit de coacere, aproximativ 1 minut pe fiecare parte pentru mediu.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.