Fratele Meu Bruxelles
Fratele meu Bruxelles ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Doi frați de banane Se desparte, Tacos de pui al fratelui meu, și Tacos de pui al fratelui meu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți o oală mare la 3/4 din drum cu apă și adăugați 1 linguriță de sare și varza de Bruxelles.
Puneți oala la foc mare și aduceți la fierbere.
Lăsați să fiarbă până când varza de Bruxelles este doar furculița aproximativ, 8 până la 10 minute.
Se ia de pe foc, se scurg mugurii și se transferă într-o baie de gheață.
Se lasă să se răcească complet, apoi se scurge și se lasă deoparte.
Tăiați varza de Bruxelles în felii de 1/4 inch pe lungime și dați deoparte.
Adăugați slănina într-o tigaie medie de sote și gătiți până când este crocantă, apoi scoateți-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Reglați căldura la mediu-mare, adăugați ceapa în tigaie și sotati până când sunt translucide și abia încep să se caramelizeze, aproximativ 5 sau 6 minute.
Adăugați untul în tigaie, apoi adăugați varza de Bruxelles și sotati încă 3 până la 4 minute. Condimentează cu restul de 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Se transferă într-un castron sau platou de servire și se presară cu slănina rezervată și brânza.