Franceză într-o clipă: scoici coapte marocane
Franceză într-o clipă: scoici coapte marocane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 125 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de coriandru, coajă de lămâie, scoici de mare u-10 și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: ton rar condimentat marocan, Franceză într-o clipă: Tapenade pui la cuptor, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Feliați scoicile pe jumătate orizontal. Pulverizați ușor două feluri de mâncare mici sau una mare cu spray de gătit. Aranjați scoicile într-un singur strat în vase și condimentați cu sare.
Amestecați coaja de lămâie, coriandru și panko împreună într-un castron mic.
Puneți împreună untul, ras-el-hanout și harissa într-un castron mic.
Așezați o bucată de unt compus pe fiecare scoică.
Așezați vasele gratinate pe o foaie de copt cu margini și fierbeți până când panko-ul este crocant și scoicile sunt opace, 10 minute.