Franceză într-o clipă: scoici coapte marocane

Franceză într-o clipă: scoici coapte marocane
Franceză într-o clipă: scoici coapte marocane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 125 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de coriandru, coajă de lămâie, scoici de mare u-10 și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: ton rar condimentat marocan, Franceză într-o clipă: Tapenade pui la cuptor, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Feliați scoicile pe jumătate orizontal. Pulverizați ușor două feluri de mâncare mici sau una mare cu spray de gătit. Aranjați scoicile într-un singur strat în vase și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Amestecați coaja de lămâie, coriandru și panko împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se presară peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Puneți împreună untul, ras-el-hanout și harissa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
HarissaHarissa
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Așezați o bucată de unt compus pe fiecare scoică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Așezați vasele gratinate pe o foaie de copt cu margini și fierbeți până când panko-ul este crocant și scoicile sunt opace, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista