Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză
Rețeta franceză într-o clipă: găluștele de supă de ceapă franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $1.14 pe portie, primești o supă care servește 15. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 955 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, zahăr, coniac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Pentru a face găluștele, pulverizați 2 feluri de mâncare gratinate individuale cu spray de gătit antiaderent și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie. Luați un înveliș wonton în mână și înmuiați degetul în bulionul strecurat (vezi mai sus), umezind întregul înveliș. Această procedură nu numai că va permite găluștei să adere și să-și păstreze forma, dar va aburi și învelișul în timp ce găluștele sunt în cuptor. Este o treabă dezordonată, dar dacă vrei găluște cu supă de ceapă franceză, trebuie să o faci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Luați aproximativ o linguriță de ceapă scursă și puneți-o în centrul ambalajului wonton. Îndoiți un colț în sus pentru a întâlni colțul opus și apăsați laturile triunghiului împreună. Luați celelalte două părți și aduceți-le până la punctul central și răsuciți, formând o pungă mică de cerșetor sau găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Așezați cusătura de găluște în jos în vasul de copt. Continuați să faceți găluște până când ați ambalat ambele feluri de mâncare gratinate.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Acoperiți fiecare fel de mâncare gratinată cu jumătate din Gruyul Ucrumre și jumătate din parmezan. Dot mici pete de unt peste tot în partea de sus a brânzei. Acest lucru va permite brânzei să se rumenească și să se prăjească ca pe supa de ceapă franceză adevărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ceapă Franceză
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Gruyere
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Așezați găluștele sub broiler, până când arată ca o supă de ceapă franceză după aproximativ 5 minute. Brânza trebuie să fie barbotată și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ceapă Franceză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Lipiți o scobitoare decorativă în fiecare găluște și împrăștiați arpagic sau tulpini de cimbru deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
8
Serviți chiar din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie saut la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa, zahărul, sarea și piperul și gătiți timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Este posibil să trebuiască să reduceți căldura la minim dacă le găsiți caramelizându-se prea repede. Le vrei foarte moi, dar nu arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
După 30 de minute, adăugați coniacul și lăsați-l să se reducă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
4
Adăugați bulionul de vin și carne de vită și frunza de dafin și cimbru. Condimentează din nou cu sare și piper. Se fierbe la foc mic încă 30 de minute. După aceea, puneți ceapa într-o strecurătoare peste un bol pentru a se răci aproape complet. Rezervați atât ceapa, cât și bulionul care se scurge din ele. Veți dori să utilizați aceeași metodă de scurgere și rezervă dacă utilizați ceapă cumpărată sau rezervată!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore