Franceză Trei Supa De Ceapa

Franceză Trei Supa De Ceapa
Franceză trei supa de ceapa ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crenguta de rozmarin, sherry, sosul worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 22 de fani. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul împreună într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se adaugă ceapa, ceapa și prazul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă pentru a combina și a acoperi. Gatiti, fara a amesteca pana cand ceapa este moale si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Descoperiți și continuați să gătiți, amestecând des, până când ceapa are o culoare maro bogată și bine caramelizată, aproximativ 25 până la 30 de minute. (Dacă ceapa începe să se lipească de fundul tigaiei sau arde adăugați aproximativ 1 lingură de apă la un moment dat.) Între timp, legați blatul rezervat de praz cu cimbru și rozmarin folosind o bucată de sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați făina peste ceapă și gătiți, amestecând, pentru a găti gustul de făină crudă, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă bulionul și 2 căni de apă, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei; adăugați pachetul de plante medicinale. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, 20 până la 25 de minute. Se amestecă în Worcestershire și se scoate de pe foc. Aruncați pachetul de plante, amestecați sherry - ul și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Preîncălziți broilerul. Împărțiți supa între 4 (16 uncii) boluri rezistente la cuptor sau ramekins și aranjați-le pe o foaie de copt. Acoperiți fiecare bol uniform cu 2 felii de baghetă și acoperiți cu brânza. Puneți sub broiler până când brânza este topită și ușor rumenită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se presară cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista