Franceză 75

Franceză 75
French 75 ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 205 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Pentru $ 5.03 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, coniac, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză, și Comandă rapidă Franceză Cassoulet & a Le Creuset Franceză cuptor Giveaway {$280} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați toate ingredientele într-un pahar umplut cu gheață. Se amestecă pentru a combina și se servește garnisit cu o răsucire de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes De Bordeaux cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Château Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes De Bordeaux
Château Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes De Bordeaux
Deep ruby-violet în culoare, nasul se deschide la un ecran fantastic de zmeură neagră și fructuoasă prune cald, cu accente de piele cimbru, frunze de tutun, ienibahar, cedru, și violet zdrobit. Palatul este larg, cu caracter de fructe negre, care se îmbină perfect într-o cutie de condimente persistentă și indicii proaspete din plante. Lungă și bine construită, aceasta este o sticlă excelentă de Bordeaux pentru băut devreme.Amestec: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista