Forma de gelatină fructată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 204 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ananas, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mucegai De Gelatină Cu Ouă, Matriță De Gelatină De Vacanță, și Mucegai De Gelatină De Caise.
Instrucțiuni
1
Aburiți o matriță decorativă de 10 inci sau o tigaie Bundt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Într-un castron mare, amestecați gelatina de căpșuni cu 2 căni de apă clocotită; se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ananasul cu sucurile, bananele și căpșunile. Într-un castron mic, amestecați 2 linguri. apă clocotită cu gelatină simplă; se amestecă pentru a se dizolva. Se amestecă în amestecul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără Aromă
Căpșuni
Ananas
Banane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă jumătate din amestec în matriță; se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore. Lăsați cealaltă jumătate de amestec în castron la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Când amestecul refrigerat s-a întărit, pliați smântâna în amestecul rămas și turnați cu grijă pe amestecul refrigerat. Se da la frigider pana la ferm, cel putin 3 ore. Când este gata de servit, așezați o farfurie peste matriță, răsturnați și atingeți ușor tigaia până când gelatina scade.