Formă De Gelatină Fructată

Formă De Gelatină Fructată
Forma de gelatină fructată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 204 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ananas, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mucegai De Gelatină Cu Ouă, Matriță De Gelatină De Vacanță, și Mucegai De Gelatină De Caise.

Instrucțiuni

1
Aburiți o matriță decorativă de 10 inci sau o tigaie Bundt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Într-un castron mare, amestecați gelatina de căpșuni cu 2 căni de apă clocotită; se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CăpșuniGelatină Cu Aromă De Căpșuni
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ananasul cu sucurile, bananele și căpșunile. Într-un castron mic, amestecați 2 linguri. apă clocotită cu gelatină simplă; se amestecă pentru a se dizolva. Se amestecă în amestecul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
CăpșuniCăpșuni
AnanasAnanas
BananeBanane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă jumătate din amestec în matriță; se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore. Lăsați cealaltă jumătate de amestec în castron la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Când amestecul refrigerat s-a întărit, pliați smântâna în amestecul rămas și turnați cu grijă pe amestecul refrigerat. Se da la frigider pana la ferm, cel putin 3 ore. Când este gata de servit, așezați o farfurie peste matriță, răsturnați și atingeți ușor tigaia până când gelatina scade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista