Fondue Parmezan
Parmezan Fondue ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 155 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, sare de usturoi, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Fondue Parmezan, Fondue Parmezan, și Ravioli De Dovleac Într-O Fondue De Parmezan Cu Reducere De Vin Roșu.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză Neufchatel în lapte într-o cratiță la foc mediu-mic până se topește, 2 până la 3 minute.
Adăugați parmezan și sare de usturoi. Gatiti si amestecati pana se topeste parmezanul, inca 2 - 3 minute.
Serviți cu cuburi de pâine.