Fondue Parmezan

Fondue Parmezan
Parmezan Fondue ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 155 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, sare de usturoi, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Fondue Parmezan, Fondue Parmezan, și Ravioli De Dovleac Într-O Fondue De Parmezan Cu Reducere De Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema de brânză Neufchatel în lapte într-o cratiță la foc mediu-mic până se topește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
NeufchatelNeufchatel
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați parmezan și sare de usturoi. Gatiti si amestecati pana se topeste parmezanul, inca 2 - 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
3
Serviți cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista