Fondue De Brânză
Brânză Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 378 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de frigarui lungi de lemn, vin, brânză emmental și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Fondue Cu Trei Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați în interiorul unui vas greu de 4 litri cu părțile tăiate de usturoi, apoi aruncați usturoiul.
Adăugați vin în oală și aduceți doar la foc mic la foc moderat.
Amestecați amidonul de porumb și kirsch într-o ceașcă.
Adăugați treptat brânză în oală și gătiți, amestecând constant într-un model în zig-zag (nu o mișcare circulară) pentru a preveni balonarea brânzei, până când brânza este doar topită și cremoasă (nu lăsați să fiarbă). Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb și se amestecă în fondue. Aduceți fondue la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 5 până la 8 minute.
Transferați în oala de fondue așezată peste o flacără și serviți cu pâine pentru scufundare.