Cotlet De Porc Maghiar

Cotlet De Porc Maghiar
Cotletul de porc maghiar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 378 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Dacă aveți ketchup, cotlet de porc, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc și cartofi maghiari, Gulaș De Porc Maghiar, și Tocană De Porc Maghiară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper după gust. Dragă cotlete condimentate în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și rumeniți cotletele condimentate în ulei (acoperind tigaia cu capac, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă grăsime.
4
Într-un castron mediu combinați smântâna, sherry, ketchup, sosul Worcestershire, boia și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
SmântânăSmântână
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă împreună și se toarnă amestecul peste cotlet în tigaie. Acoperiți și lăsați să fiarbă ușor la foc mic timp de aproximativ 1 oră sau până când cotletele sunt fragede și fierte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista