Cotlet De Porc Maghiar
Cotletul de porc maghiar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 378 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Dacă aveți ketchup, cotlet de porc, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc și cartofi maghiari, Gulaș De Porc Maghiar, și Tocană De Porc Maghiară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper după gust. Dragă cotlete condimentate în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și rumeniți cotletele condimentate în ulei (acoperind tigaia cu capac, dacă doriți).
Într-un castron mediu combinați smântâna, sherry, ketchup, sosul Worcestershire, boia și frunza de dafin.
Se amestecă împreună și se toarnă amestecul peste cotlet în tigaie. Acoperiți și lăsați să fiarbă ușor la foc mic timp de aproximativ 1 oră sau până când cotletele sunt fragede și fierte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui cotlet ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).