Fondue Cu Brânză Dublă
Fondue cu brânză dublă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 182 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 9 fani. Un amestec de ceapă verde, brânză cheddar, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fondue Dublă De Ciocolată, Quiche Cu Brânză Dublă Cu Slănină Dublă, și Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri sau vasul de frecare, încălziți supa, vinul și brânza la foc mediu, amestecând ocazional, până când brânza este topită. Se amestecă praful de usturoi, câteva picături de sos de piper și ceapa.
Se toarnă în oala de fondue sau în vasul de frecare pentru a se încălzi.
Spear bucăți de pâine și legume cu furculițe fondue; dip în fondue. (Dacă fondue devine prea groasă, amestecați o cantitate mică de vin alb uscat sau suc de mere.)