Fondant Laminat
Fondantul laminat necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 896 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scurtare, sirop de glucoză, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Fondant Clasic Laminat, Fondant Laminat Cu Ciocolată, și Fondant De Marshmallow Rulat.
Instrucțiuni
Combinați gelatina și apa rece; lăsați să stea până se îngroașă.
Puneți amestecul de gelatină în partea superioară a cazanului dublu și încălziți până se dizolvă.
Adăugați glucoză și glicerină, amestecați bine. Se amestecă scurtarea și chiar înainte de topirea completă, se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Amestecul trebuie să se răcească până la căldură.
Așezați 4 căni de zahăr de cofetărie într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul călduț de gelatină.
Se amestecă zahărul și se adaugă mai mult câte puțin, până când lipiciul dispare. Frământați zahărul rămas. Frământați până când fondantul este neted, flexibil și nu se lipește de mâini. Dacă fondantul este prea moale, adăugați mai mult zahăr; dacă este prea rigid, adăugați apă (o picătură la un moment dat). Utilizați fondant imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider. Când este gata de utilizare, aduceți la temperatura camerei și frământați din nou până se înmoaie.